Glutenvrije, geperste hondenbrokken - Boomy
Word verdeler

Hoogwaardige, gezonde geperste hondenbrokken

Bij geperste hondenbrokken van Boomy worden alle ingrediënten door elkaar gemengd en verhit tot slechts 70-80°C. Hierdoor gaan er geen belangrijke voedingsstoffen verloren. Geperste brokken zakken in de maag en vallen daar uiteen. Dit is beter voor de belasting van de maag. Let op, het volume is geconcentreerder. Je moet dus een kleinere hoeveelheid brokken aan je viervoeter geven. Het Boomy geperst droogvoer bevat geen kunstmatige toevoegingen en is glutenvrij. De kans op een allergische reactie is dus heel klein. 

hondenvoer

Puppy brokken

Bij de samenstelling van onze puppy hondenbrokken houden we rekening met de opgroeiende viervoeter. We werken met glutenvrije producten zonder kunstmatige toevoegingen. Kortom, alles wat een puppy nodig heeft.

 • Glutenvrij
 • Complete voeding voor een optimale ontwikkeling
Bekijk product

Adult honden

Ook aan de volwassen viervoeter hebben wij gedacht. Wij hebben drie verschillende geperste hondenbrokken voor volwassen honden. De Boomy adult mini zijn bite size brokken, ideaal voor kleine rassen en op basis van kip. Onze adult kip/rijst brokken zijn geschikt voor alle rassen en bevatten slechts één dierlijke eiwitbron: kip. Last but not least, hebben wij nog de Boomy adult zalm/rijst. Deze brokken zijn perfect voor alle rassen en bovendien hypoallergeen, met zalm als enige dierlijke eiwitbron. 

Mini hondenbrokken

 • Glutenvrij
 • Gebalanceerde bite size voeding voor kleine rassen
Bekijk product

Kip/Rijst brokken

 • Glutenvrij
 • Slechts één dierlijke eiwitbron
Bekijk product

Zalm/Rijst brokken

 • Glutenvrij en hypoallergeen
 • Slechts één dierlijke eiwitbron
Bekijk product

Boomy Light

Sommige honden hebben aanleg voor overgewicht. Maar geen zorgen: daar hebben wij ook rekening mee gehouden. Boomy light hondenbrokken worden gemaakt op basis van kip en hebben weinig vetten. Op deze manier krijgt je buddy de juiste voedingsstoffen binnen én blijft hij gezondheid.

 • Glutenvrije dieet hondenbrokken
 • Laag in vetten
Bekijk product

Boomy Senior

Is je hond al een dagje ouder? Dan is de juiste voeding zeker zo belangrijk. Onze senior brokken bevatten 1 dierlijke eiwitbron: kip met een laag eiwitgehalte. Zo geniet je pawfriend ook van lekkere en gebalanceerde voeding tijdens zijn oude dag.

 • Glutenvrij
 • Laag eiwitgehalte
Bekijk product
img right foto

Boomy bij jou in de buurt

De overheerlijke Boomy brokken en snacks vind je vooral in België en beperkt in andere Europese landen. Om niet heel heel het land rond te rijden hebben wij onze verdelers op een handige kaart gezet.

Iedere verdeler heeft één of meer icoontjes gekregen. Staat er 1 kluifje, dan heeft de verdeler een basis assortiment van onze producten. Staan er 2 kluifjes, dan heeft de verdeler een uitgebreid assortiment. Staat er een hondenkom, dan biedt de verdeler de geperste hondenbrokken van Boomy Food. Staat er een worst bij, dan heeft de verdeler de maaltijdworsten van Boomy Food.

Ben je langs geweest bij één van onze verdelers, maar hadden ze het product dat je zocht niet? Geen zorgen! Je mag altijd aan de verdeler vragen naar dit product en dan zullen zij dit voor jou bestellen.

Vind een winkel in de buurt