Geperste brokken - Boomy
Word verdeler

Hoogwaardige en gezonde geperste brokken

Bij geperste brokken worden alle ingrediënten door elkaar gemengd en verhit tot slechts 70-80°C. Dit zorgt ervoor dat er geen belangrijke voedingsstoffen verloren gaan tijdens het proces. Geperste brokken zakken in de maag en vallen daar uiteen. Dit is beter voor de belasting van de maag. Let op, het volume is geconcentreerder waardoor je een kleinere hoeveelheid aan je viervoeter moet geven. Het Boomy geperst droogvoer bevat geen kunstmatige toevoegingen en is glutenvrij. Hierdoor kan de kans op een allergische reactie aanzienlijk verkleind worden. 

hondenvoer

Boomy Puppy

Bij de samenstelling van onze puppy brok hebben wij rekening gehouden met de opgroeiende viervoeter. We werken met glutenvrije producten zonder kunstmatige toevoegingen. Kortom, alles wat een opgroeiende pup nodig heeft.

 • Glutenvrij
 • Complete voeding ter ondersteuning van een optimale ontwikkeling
Bekijk product

Boomy Adult

Ook aan de volwassen viervoeter hebben wij gedacht. Wij hebben drie verschillende geperste brokken voor volwassen honden. De Boomy adult mini is een bite size brok, ideaal voor kleine rassen en op basis van kip. Onze adult kip/rijst is geschikt voor alle rassen en bevat slechts één dierlijke eiwitbron kip. Last but not least, hebben wij nog de Boomy adult zalm/rijst. Geschikt voor alle rassen en bovendien hypoallergeen met zalm als enige dierlijke eiwitbron. 

Mini

 • Glutenvrij
 • Gebalanceerde voeding voor kleine rassen in een bite size brok
Bekijk product

Kip/Rijst

 • Glutenvrij
 • Slechts één dierlijke eiwitbron
Bekijk product

Zalm/Rijst

 • Glutenvrij en hypoallergeen
 • Slechts één dierlijke eiwitbron
Bekijk product

Boomy Light

Sommige honden hebben aanleg voor overgewicht, maar niet gepanikeerd daar hebben wij ook rekening mee gehouden. Boomy light is op basis van kip en laag in vetten. Op deze manier krijgt je buddy de juiste voedingsstoffen binnen en wordt er rekening gehouden met zijn gezondheid.

 • Glutenvrij
 • Laag in vetten
Bekijk product

Boomy Senior

Ook al is je hond een dagje ouder, dan is de juiste voeding zeker zo belangrijk. Onze senior brok bevat 1 dierlijke eiwitbron, kip, met een laag eiwitgehalte. Zo kan je pawfriend ook genieten van lekkere en gebalanceerde voeding tijdens zijn oude dag.

 • Glutenvrij
 • Laag eiwitgehalte
Bekijk product
img right foto

Vind Boomy bij jou in de buurt

Onze overheerlijke Boomy snacks vind je vooral in België en beperkt in andere Europese landen. Om niet heel België rond te rijden hebben wij onze verdelers op een handige kaart gezet. Iedere verdeler heeft één of meer icoontjes gekregen. Staat er 1 kluifje, dan heeft de verdeler een basis assortiment van onze producten. Staan er 2 kluifjes, dan heeft de verdeler een uitgebreid assortiment. Staat er een hondenkom, dan biedt de verdeler de geperste brokken van Boomy Food. Staat er een worst bij, dan heeft de verdeler de maaltijdworsten van Boomy Food ter beschikking. Ben je langs geweest bij één van onze verdelers, maar hadden ze het product dat je zocht niet? Geen zorgen! Je mag altijd aan de verdeler vragen naar dit product en dan zullen zij dit voor jou bestellen.

Vind een winkel in de buurt