Gezonde, heerlijke hondensnacks - Ruim aanbod - Boomy
Word verdeler

Heerlijke hondensnacks

Zin in een koekje? Of een stukje kaas? Of toch een varkensoor? Keuze genoeg! Hieronder vind je al onze verschillende hondensnacks. Zo kun jij rustig kiezen welke jouw viervoeter het liefste lust. Elke categorie is nog eens opgedeeld in verschillende soorten lekkernijen. Aan je kat en paard hebben we trouwens ook gedacht. Deze snacks vind je onderaan de pagina terug. 

img right foto

Boomy hondensnacks bij jou in de buurt

Onze overheerlijke Boomy hondensnacks vind je vooral in België en beperkt in andere Europese landen. Om niet heel het land rond te rijden hebben wij onze verdelers op een handige kaart gezet.

Iedere verdeler heeft één of meer icoontjes gekregen. Staat er 1 kluifje, dan heeft de verdeler een basis assortiment van onze producten. Staan er 2 kluifjes, dan heeft de verdeler een uitgebreid assortiment. Staat er een hondenkom, dan biedt de verdeler de geperste hondenbrokken van Boomy Food. Staat er een worst bij, dan heeft de verdeler de maaltijdworsten van Boomy Food ter beschikking.

Ben je bij één van onze verdelers geweest, maar hadden ze het product dat je zocht niet? Geen zorgen! Vraag de verdeler gerust naar dit product en dan zullen zij dit voor jou bestellen.

Vind een winkel in de buurt