Word verdeler - Boomy
Word verdeler

Word een Boomy verdeler

Boomy is een merk van Muva. Wij verdelen een zorgvuldig samengesteld assortiment aan dierensnacks en –benodigdheden van topkwaliteit doorheen heel België. Muva is al decennialang een gekende en betrouwbare partner van dierenspeciaalzaken en tuincentra met een afdeling dierenbenodigdheden.

Als je verdeler wenst te worden van onze heerlijke Boomy producten, gelieve het contactformulier onderaan de pagina in te vullen.

Het beste voor je huisdier sinds 1995

Boomy is al sinds 1995 een gekend merk in de dierenbranche. Het is inmiddels het lievelingsmerk van tienduizenden honden. Wij hebben een ruim assortiment van ongeveer 400 verschillende kauw- en beloningsartikelen aangevuld met heerlijke hondenvoeding, voor elk snuitje wat wils dus!

Word verdeler

Boomy staat garant voor kwaliteit

Wij verdelen een zorgvuldig samengesteld assortiment aan dierensnacks, dierenbenodigdheden en dierenvoeding van topkwaliteit doorheen heel België. Wij dragen kwaliteit hoog in het vaandel en daarop mag niet ingeboet worden. Al onze producten worden daarom steeds met een kritisch oog beoordeeld vooraleer ze opgenomen worden in ons assortiment.

Word verdeler
img right foto

Wij denken graag met je mee

Samen gaan we op zoek naar de ideale snack of het ideale voer voor je viervoeter. Door onze jarenlange ervaring is geen enkele vraag te gek voor ons. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je furrfriend op het einde van de dag tevreden is met zijn/haar tussendoortje en voeding. Heeft je viervoeter een allergie? Geen nood! In ons ruim assortiment vinden we zeker iets lekkers waar je pawfriend van kan smikkelen zonder last te hebben.

Word verdeler

Ontdek het Boomy assortiment

Geperste brokken

Wij hebben gekozen voor geperste brokken die lokaal geproduceerd zijn. Er zijn zes soorten in ons assortiment, rekening houdend met de noden van uw hond in iedere levensfase.

Snacks

Kleinere snacks zijn ideaal om je hond te trainen. Andere snacks zijn ideaal als traktatie. Onze voedingssupplementen dragen bij tot een glanzende en verzorgde vacht.

Maaltijdworsten

Ideaal om met onze geperste brokken te combineren zijn onze maaltijdworsten. Deze hebben wij in 5 overheerlijke smaken: kip, rund, lam, konijn en eend. Ze hebben alle 5 een hoog vleesgehalte en bevatten ook nog eens groenten en fruit. De perfecte combo dus!

Word een Boomy verdeler

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.