Kerstplezier samen met je hond - Boomy
Word verdeler

Kerstplezier samen met je hond

Merry Christmas! Leuke cadeautjes, gezellig samen in de zetel, lekker eten en het belangrijkste … extra tijd spenderen met je trouwe viervoeter. Maak er samen een toffe kerst van. Volgende tips kunnen je hier ongetwijfeld bij helpen.

Hondenkoekenhuisje

Wil jij je speelmaatje van een origineel feestmaal laten genieten? Haal dan lekkere hondensnacks in huis en bouw hiermee een feestelijk ‘hondenkoekenhuisje’. Onze Boomy hondenkoekjes, de braid cords en onze varkensoren doen je hond ongetwijfeld watertanden!

Zo wordt kerst dit jaar zeker onvergetelijk voor hem!

Yum!

Stressvrije kerstboom

Klimt jouw kat wel eens in de kerstboom? Dat is heel natuurlijk voor je maatje. Hij is erg nieuwsgierig en gaat graag op verkenning. Een kerstboom versierd met glimmende kerstballen is dan ook de ideale trekpleister voor je kat. Bovendien biedt de kerstboom een mooie kans voor je viervoeter om zijn klimkunsten verder aan te scherpen. Maar jij als baasje bent hier waarschijnlijk niet zo blij mee.

Maak je kerstboom ‘katproof’ met deze 5 tips:

  • Zet je kerstboom stevig vast. Als je kat toch in de kerstboom belandt, valt deze niet zo snel om.
  • Verwijder stoelen, bankjes, krukjes, … zodat je vriendje geen opstapje heeft dat het makkelijker maakt om in de boom te klimmen.
  • Gebruik kerstballen die niet stuk kunnen vallen.
  • Gebruik minder of niet glimmende versieringen. Deze vindt hij niet zo aantrekkelijk.
  • Speel meer met je kat. Dan vermindert zijn behoefte om te spelen in de kerstboom.

Hopelijk zorgen deze tips ervoor dat je kerstboom overeind blijft en lang kan pronken in je huiskamer.

Happy pet happy life!

Verwen je beste vriend extra tijdens de kerstperiode. Niet alleen je huisdier, maar ook jijzelf wordt er gelukkiger van. Met een lekkere snack of een leuk speeltje en mooi inpakpapier kom je al ver. En … met de nodige aandacht natuurlijk!

Hopelijk zorgen deze tips voor een geweldige en ontspannen kerst.

We wensen je alvast fijne feestdagen samen met je viervoeter!