Onze kantoorhonden Happy & Tirza - Boomy
Word verdeler

Onze kantoorhonden Happy & Tirza

Onze honden Happy en Tirza hebben geluk: ze mogen iedere dag met hun baasje mee naar het werk. Huisdieren op de werkvloer zorgen namelijk voor minder stress, kleine pauzemomentjes en leuke gespreksonderwerpen bij onze werknemers. En dat merken wij iedere dag, want ze genieten van elk moment met onze honden. Happy en Tirza krijgen niet alleen veel aandacht, maar ze mogen ook regelmatig onze Boomy producten uittesten. Ze zijn onze ideale testers en keurders!

Happy

Happy is een enthousiaste labradoodle van 3 jaar die geniet van alle aandacht. Elke ochtend wandelt hij al kwispelend het kantoor binnen om vervolgens op zoek te gaan naar alle medewerkers. Iedereen knuffelt hem uitvoerig en hij vindt dit geweldig.

Als iedereen begint met zijn werk, rust Happy even uit in zijn mandje. Maar zodra hij de deur naar het magazijn hoort opengaan, staat hij paraat om mee te glippen om onze medewerkers opnieuw te begroeten.

Happy neemt zijn job als keurder van onze lekkere Boomy producten zeer serieus en proeft ze dagelijks met de nodige smakgeluiden. Telkens als wij een nieuw product aan ons assortiment toevoegen, mag hij deze ook voorproeven.

Na een lange werkdag gaat Happy met zijn baasje weer mee naar huis, waar hij onmiddellijk heel enthousiast op zoek gaat naar de rest van het gezin. ’s Avonds rust hij graag uit in de zetel en kijkt hij samen met iedereen naar de tv, met de nodige knuffelpartijtjes uiteraard.

Tirza

Tirza is een energiek kooikerhondje, geboren op 19 oktober 2020. We hebben nog maar net met haar kennisgemaakt en ze heeft nu al iedereen om haar pootje gedraaid, met haar schattige puppyoogjes.

Hoe jong Tirza ook is, als ze honger heeft of als haar iets niet aanstaat, laat ze van zich horen.

Tirza houdt van spelen, maar heeft zeker nog voldoende rust nodig. Na haar dutje is ze steeds weer blij haar huisgenoten te zien.

Als ze eenmaal gewend is aan haar nieuwe gezin zal zij ook iedere dag mee naar kantoor komen. Dan kunnen Happy en Tirza naar hartenlust samen spelen. Welke avonturen onze kantoorhonden nog gaan beleven, kunnen jullie lezen in onze andere blogs.

Hou ook zeker onze sociale media in de gaten binnenkort!