Pasen voor honden - Boomy
Word verdeler

Pasen voor honden

Allereerst willen wij graag alle baasjes en viervoeters een vrolijk Pasen wensen!
Om de paaspret ook met onze geliefde viervoeters te delen, hebben wij enkele egg-cellent activiteiten opgesomd.

Easter egg hunt

In plaats van chocolade paaseitjes, die trouwens heel erg giftig zijn, kun je de favoriete hondensnacks van je beste vriend verstoppen. Verstop ze binnenshuis of buitenshuis op plaatsen waar hij goed bij kan en laat de zoektocht maar beginnen.
Onze Boomy meatballs zijn hier heel geschikt voor. Ze zijn niet alleen superlekker, maar hebben ook nog eens de vorm van een paaseitje. Ideaal dus!

Pasen fotoshoot

Kun je overweg met een camera en wil je een leuk aandenken aan Pasen met je viervoeter? Plan dan zeker een fotoshoot in. Neem leuke foto’s van je kameraadje met zijn goed gevulde paasmandje of met allerlei originele paasdecoratie.

Shopping spree

Wil je een heuse uitspatting doen en je kleine vriend nóg meer verwennen? Shopping spree it is! Ga naar de favoriete dierenwinkel(s) van je kameraadje en laat hem enkele heerlijke snacks van Boomy uitkiezen.

Beweeg

Walkies time! Na een winter binnen zitten is het voor jullie beiden tijd om de pootjes weer eens te strekken. Ga heerlijk wandelen en ravotten in zijn favoriete park of kies juist voor een volledig nieuwe route. De mogelijkheden zijn oneindig.

Plezier

Maar het allerbelangrijkste is dat jullie samen een heerlijke paastijd beleven. Dus maak extra tijd vrij voor je viervoeter en geniet er samen volop van!