Populaire speelmaatjes - Boomy
Word verdeler

Populaire speelmaatjes

Honden zijn geliefde en trouwe viervoeters die hun baasje dagelijks overladen met veel liefde. Maar welke kameraden zijn het populairst bij de Vlaamse gezinnen? Ontdek het hieronder.

Populairste hondenrassen

In Vlaanderen zijn deze 10 rassen het populairst:

  1. Canis Vulgaris
  2. Chihuahua
  3. Border Collie
  4. Keeshond
  5. Labrador Retriever
  6. Teckel
  7. Franse Bulldog
  8. Duitse herdershond
  9. Mechelaar
  10. Maltezer

Canis Vulgaris

Het populairst is de Canis Vulgaris ofwel de bastaardhond of straathond. Deze trouwe vriend heeft vaak een gemengd ras. Een logisch gevolg is dat elke bastaardhond dan ook zijn eigen karakter heeft. Vaak hebben deze honden een betere gezondheid dan volle rashonden omdat ze minder last hebben van erfelijke kwalen. Soms zijn ze echter minder geliefd, maar dat neemt niet weg dat ze trouwe, aangename en speelse honden kunnen zijn. Wil jij deze honden een gouden mandje bieden?

Chihuahua

‘Klein maar dapper’ is het motto van de Chihuahua. Misschien is hij daarom wel zo geliefd. Deze trouwe metgezel kan je makkelijk houden doordat hij zo klein is. Zoek je een aanhankelijk klein maatje? Dan is de Chihuahua zeker iets voor jou. Hij wil graag jouw beste vriend zijn en is dol op knuffels, aaitjes en veel aandacht.

Met een lekkere Boomy Select hide spirelli kan je je maatje alvast echt verwennen.

Border Collie

Een populaire sociale hond, dat is de Border Collie. Deze viervoeter is heel actief, intelligent, levendig en heeft regelmatig stimulans nodig. Daarom is het belangrijk om vaak met je maatje te wandelen en nieuwe dingen te ontdekken. Zoek je een opgewekt gezelschapsdier dat graag met je speelt? Ga dan zeker kennismaken met de Border Collie.

Wil je hem graag een lekkere snack geven? De Select hide chicken ring is een echte aanrader.

Elke viervoeter heeft zijn eigen karakter. Maar één ding hebben ze allemaal gemeen. Honden zijn trouwe beestjes die al kwispelend je dag goed maken. Ze verdienen dan ook al jouw liefde, aandacht en toewijding.