Tirza's eerste dag op kantoor - Boomy
Word verdeler

Tirza’s eerste dag op kantoor

Na haar thuiskomst kreeg puppy Tirza de tijd om te wennen aan haar nieuwe gezin, maar nu is het ook tijd om naar kantoor te komen.

Zo kan ze onze andere joviale kantoorhond Happy beter leren kennen. Samen zijn ze het ideale keurdersteam van onze smaakvolle Boomy snacks.

Welkom Tirza

Vandaag was het zover, Tirza haar eerste dag op kantoor!
’s Ochtends kwam ze, samen met haar baasje, enthousiast binnen. Al kwispelend is ze alle medewerkers voor de eerste keer gaan knuffelen. Heerlijk, een kleine puppy op de werkvloer om dagelijks te verwennen.

Zoveel nieuwe indrukken is vermoeiend voor een puppy dus tijd voor een heerlijk dutje in haar vertrouwde bench. Dit was echter niet naar haar zin. Zij liet duidelijk horen dat ze hier nog niet klaar voor was, maar ‘piepende’ honden bijten niet. Uiteindelijk vielen haar oogjes toch dicht en heeft ze een kort powernapje gedaan.


Happy en Tirza

Happy en Tirza hadden al eens kennis gemaakt met elkaar in een neutrale omgeving. Maar het eerste contact op kantoor was toch spannend want Tirza kwam nu op Happy’s terrein. Maar alles verliep op ‘pootjes’. Happy nam eerder een afwachtende houding aan en Tirza wilde meteen spelen en op ontdekking gaan. Ze zullen ongetwijfeld beste vrienden worden en samen leuke avonturen beleven.

Terug naar huis

Ook al is Tirza een energiek kooikerhondje, dat van knuffelen en spelen houdt, toch blijft voldoende rust belangrijk. Na een halve werkdag was het tijd om naar huis te gaan om alle nieuwe indrukken rustig te verwerken. Binnenkort zal Tirza, net zoals Happy, iedere dag mee komen ‘werken’ op kantoor. Wij kijken er alvast naar uit!